Misschien zijn dit wel de situaties waar ik het liefst een drone zou willen hebben om alle verschillende types te kunnen bestuderen. Op mijn gemakje. Want iedereen heeft zo zijn eigen stijl, zijn eigen manier om mensen te benaderen. Ik heb het natuurlijk over die geweldige netwerkborrels. Die sociale situaties waarin je het succes van de avond ophangt aan het aantal kaartjes dat je uitgedeeld hebt. En als ik die beelden dan zou bestuderen, dan zou ik er op z’n minst wat fanatiek commentaar bij willen hebben. Bijvoorbeeld van 2 ervaren sportverslaggevers:

Comments

comments

About Laurens

Conversie Marketeer voor ConversionMob. Grote passie voor merken, nieuwe concepten en bovenal: creativiteit. Op creatieve ontdekkingsreis met de Hofspoken. Hofspook original.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.