Tinder voor babynamen

By 28 februari 2017Creatief

Yes, eindelijk. Het eindeloze debatteren en de verhitte discussies over de hoe jullie dat kleine, bij lange na niet volgroeide wezentje in haar baarmoeder gaan noemen wanneer hij of zij voor het eerst het levenslicht (en de prachtige huidige staat van onze aarde) zal zien. Geen voors en tegens meer met elkaar bespreken, geen real life conversaties meer, geen servies dat over en weer de kamer door gesmeten wordt. Want nu hebben we: Tinder voor babynamen.

Het werkt simpel. Jij en je partner installeren beiden de app. De app bevat 10.000 babynamen, maar is ook aan te vullen met eigen namen. Je krijgt de namen één voor één voorgeschoteld. Swipe naar links wanneer je de naam niks vindt, swipe naar rechts wanneer je het wel ziet zitten om deze naam meermaals onderaan de trap te roepen om te zeggen dat het eten klaar is. Wanneer jij en je partner beiden een naam hebben ‘geliked’, is er een match en dus een potentiele naam voor de nieuwkomer in jullie gezin.

Bron afbeelding: AdformatieIk weet nog niet of ik voor- of tegenstander ben van wederom een stukje techniek dat ons het leven makkelijker maakt, maar daarmee tegelijkertijd weer een stukje conversatie uit de relatie haalt. Aan de andere kant maakt het ook wel weer een spelletje van iets wat – zo kan ik me voorstellen – best wel eens tot serieuze stress kan leiden. Dus voorlopig zeg ik; Go Zwitsal!

 

 

Bron: Adformatie

Comments

comments

About Laurens

Conversie Marketeer voor ConversionMob. Grote passie voor merken, nieuwe concepten en bovenal: creativiteit. Op creatieve ontdekkingsreis met de Hofspoken. Hofspook original.