Life is what happens while making other plans

John Lennon

Over Merlijn Kauffman

Mij vind je op m’n best met mijn vrienden aan tafel met fijne muziek en boeiende gesprekken. Ik ben muziekliefhebber en levensgenieter en ben verbonden met de kernwoorden: creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Ik breng mensen in beweging in mijn vak, mijn muziek en mijn vriendschap. Daarom is de Hofspook een logische plek voor mij.

Wat ik doe

Ik ben een online marketeer. Huh.. wat?? In Jip en Janneke-taal; Ik zorg voor digitale websites en content die relevant en vindbaar zijn voor mensen. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en dat heeft een directe relatie met creativiteit en inzicht. Daarbij is alles meetbaar en zie je direct het resultaat van jouw keuzes. Dat maakt online zo boeiend.

Inspiratie: Seth Godin, Neil Patel, Marcus Sheridan

Ik ben een jazzliefhebber puur sang. Als je er goed naar luistert hoor je allemaal kleine verhaaltjes. Verhaaltjes die verteld worden via je vingers door het instrument. Het is voor mij als muzikant een fijne uitlaatklep waar ik mijn ei in kwijt kan. Ik vind, naast mijn vak, niks mooier dan mensen daarmee in beweging te krijgen.

Mijn pianohelden: Kieth Jarrett, Russell Ferrante, Oscar Peterson, Brad Mehldau, Tigran Hamasyan.

Drumhelden: Eric Harland, Chris Dave, Adam Deitch.

Facebook   Linkedin

Meer weten over de Hofspook? Over Hofspook