Life is what happens while making other plans

John Lennon

Over Merlijn Kauffman

Mij vind je op m’n best met mijn vrienden aan tafel, met fijne muziek en de juiste versnaperingen. Ik ben een muziekliefhebber en een levensgenieter puur sang. Ik ben verbonden met de kernwoorden: creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Daarom is de Hofspook een logische plek voor mij.

Wat ik doe

Ik ben een online marketeer. Huh.. wat?? In Jip en Janneke-taal; Ik maak websites beter vindbaar en dienstbaar. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en dat heeft een directe relatie met creativiteit. Daarbij is alles meetbaar en zie je direct het resultaat van jouw keuzes. Dat maakt online zo boeiend.

Ik ben een jazzliefhebber puur sang. Als je er goed naar luistert hoor je allemaal kleine verhaaltjes. Verhaaltjes die verteld worden door je vingers en het instrument. Het is ook echt niet alleen die “friemelfriemel” muziek zoals velen het vinden. Het geeft mij als luisteraar en als muzikant de juiste creatieve uitlaatklep. Ik doe daarom niks liever.

Ik ben vooral gek op pianohelden. Een paar namen: Kieth Jarrett, Omar Klein, Russell Ferrante, Oscar Peterson, Brad Mehldau, Tigran Hamasyan. Check die es uit op Spotify.

Facebook   Linkedin

Meer weten over de Hofspook? Over Hofspook