Valentijn. Het feestje bij uitstek om je liefje in het zonnetje te zetten. Een niet te missen jaarlijks commercieel verschijnsel voor jou en je meisje/mannetje om even extra attent te doen. Een bosje bloemen, een kaartje, een paar lieve woordjes. Het kan al snel simpel. Ben je niet zo romantisch? Even volstouwen in de sushischuur, een oppervlakkig gesprek en een filmpje aansluitend misschien :p? Vind je dat echter te makkelijk dan moet je dit artikeltje even lezen voor wat laatste inspiratie.

Een Moetje

Even een kleine sidenote vooraf. Een groot fan van Valentijn ben ik niet perse. Door de commerciële aandacht en de sociale druk erachter is het soms een raar “moetje”. Een verwachting die je naar elkaar moet vervullen waardoor de verrassing er soms af is en stelletjes zoals hieronder een super gezellige avond meemaken :).

valentijnisleuk2

Wil je het samen leuk houden dan adviseer ik jullie wat vaker attent te zijn door het hele jaar heen. Als het aankomt op die ene dag.. dan veel succes met de liefde 😉 Maar ik ga niet negatief doen. Ik ga jullie last-minute tips geven om van een “Moetje” een “Speciaaltje” te maken.

1. Jullie Speurtocht!

Dit artikel geeft je twintig suggesties voor een leuke dag. Zelf vind ik maar een paar echt grappig. Neem punt 6 bijvoorbeeld. Maak een speurtocht met punten die voor jullie bijzonder zijn. Moet je elkaar wel al een tijdje kennen maar super grappig, toch?

2. Maak een CD

Stel een CD’tje samen met jullie liedjes. Ontwerp de buitenkant van de CD en maak er wat persoonlijks van. Zorg voor een leuke verpakking of zet hem op als je een lekker gerecht klaar zet. Ideetje heb ik gepikt van de cadeautips hierrr.

3. Citytrip

Verras hem of haar met een citytrip! Een weekendje Barcalona! Super cool idee alleen wel met een kleine disclaimer. Je moet wel wat centjes over hebben die je kan missen. De verrassing van een alvast gepakte tas en paspoort is wel heel leuk. Een budget alternatief met pizza en goede wijn in de duinen bij Scheveningen is natuurlijk ook gewoon top. Aandacht kost geen geld.

4. Regel een concertje!

Regel een (huis)concertje voor je lover. Music is love en visa versa. Laat die leuke lokale band unplugged in je huiskamer spelen terwijl jullie aan de champagne beginnen. Of regel wat kaartjes voor iets wat jullie cool vinden. GO, zou ik zeggen.

5. Suprise

Zoals ik al zei hoeft er helemaal niks op Valentijn. Je kan ook expres voor of na Valentijn verrassend attent uit de hoek komen en op de dag zelf iets anders doen. Nodig bijvoorbeeld (ongemerkt) een aantal vrienden uit voor een avondje bordspelletjes en maak het super gezellig. Risicootje; teleurstelling is nabij als de ander wel veel waarde hecht aan Valentijn. Echter zou ik je adviseren geen vriendjes/vriendinnetjes te zoeken die ontzettend stressen om die ene dag in het jaar ;).

HAVE FUN!

Comments

comments

About Merlijn Kauffman

Ik ben een online marketeer. Huh.. wat?? In Jip en Janneke-taal; Ik maak websites beter vindbaar en dienstbaar. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en dat heeft een directe relatie met creativiteit. Daarbij is alles meetbaar en zie je direct het resultaat van jouw keuzes. Dat maakt online zo boeiend.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.