Datum: 08-09-2016 t/m 10-09-16
Locatie: n.t.b.
Kosten: n.t.b.

Na twee succesvolle edities is nu de derde editie van de Hofspook Heisessies in aantocht!  Tijdens de afgelopen heisessies hebben we goede feedback ontvangen over hoe we ‘dingen’ nog beter kunnen doen. Daarom beloven we u, in deze derde editie van de Hofspook Heisessies, meer focus, meer inspiratie en nóg meer gezelligheid!

Echter de spelregels blijven onveranderd:

  • No phones: de telefoon gaat bij aankomst uit en wordt ingeleverd bij de organisatie, we gaan een weekend lang in het hier en het nu leven. Geen paniek: aan het einde van het weekend krijg je jouw digitale heroine weer netjes terug. Als ie niet verpacht is door de organisatie that is..
  • Je hebt een doel: of dat nu is dat je dat ene geniale business concept uitwerkt, altijd al eens een Fixie in elkaar hebt willen klussen of dat je altijd al eens een zelfportet hebt willen leren maken, het maakt niet uit… Een doel is een doel. En dat is het doel.
  • Help en word geholpen: het leuke van een groep mensen met een verschillende achtergrond is dat er een hoop uiteenlopende kennis aanwezig is. Maak gebruik van elkaars kennis en wees ook bereid jouw kennis te delen met wie dan ook die het goed kan gebruiken.

De datum is bepaald, kosten worden uitgezocht (ongeveer tussen de 50 en 75 euro) en de locatie wordt nog gezocht. Interesse? RSVP op het event op Facebook of meld je bij één van de Hofspoken. Eén ding is zeker: dit wordt wederom een weekend om nooit te vergeten.

Let op! Er zijn maar 10 pekken beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Benieuwd hoe zo’n heisessie in zijn werk gaat. Lees hier de verslagen van de afgelopen twee heisessies:

P.S. Voor de ondernemers onder ons. Dit keer sturen we gewoon een factuurtje. Kun je ’t weer mooi van de belasting aftrekken.

Comments

comments

About Martin Loman

Stilstand is achteruitgang. Stilzitten ook. Ik ben er ook gewoon niet goed in. Het voelt als verloren tijd. Begrijp me niet verkeerd. Ontspanning is goed. Evalueren en overdenken ook. Zolang ze maar bijdragen aan dingen die er écht toe doen. Verder heel zen en zo.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.