Datum: 12-02-2016 t/m 14-02-2-16
Locatie: n.t.b.
Kosten: n.t.b.

In september jl. hebben de eerste Hofspook Heisessies plaatsgevonden. In de serene rust van het pittoreske Wijhe werd in opperste concentratie gewerkt aan persoonlijke doelen. Aan het einde van het weekend was iedereen het erover eens. Dit. Was. Geweldig. Zelden hebben we een weekend meegemaakt waar de inspiratie en creativiteit meer borrelde dan tijdens dat bewuste weekend in september. En het besluit werd genomen: dit blijft erin. Daarom presenteren wij u: Heisessies 2.0. De spelregels zijn onveranderd.

– No phones: de telefoon gaat bij aankomst uit en wordt ingeleverd bij de organisatie, we gaan een weekend lang in het hier en het nu leven. Geen paniek: aan het einde van het weekend krijg je jouw digitale heroine weer netjes terug. Als ie niet verpacht is door de organisatie that is..

– Je hebt een doel: of dat nu is dat je dat ene geniale business concept uitwerkt, altijd al eens een Fixie in elkaar hebt willen klussen of dat je altijd al eens een zelfportet hebt willen leren maken, het maakt niet uit… Een doel is een doel. En dat is het doel.

– Help en wordt geholpen: het leuke van een groep mensen met een verschillende achtergrond is dat er een hoop uiteenlopende kennis aanwezig is. Maak gebruik van elkaars kennis en wees ook bereid jouw kennis te delen met wie dan ook die het goed kan gebruiken.

De datum is bepaald, de locatie wordt nog gezocht. Interesse? RSVP op het event op Facebook of meld je bij één van de Hofspoken. Eén ding is zeker: dit wordt wederom een weekend om nooit te vergeten.

Comments

comments

About Laurens

Conversie Marketeer voor ConversionMob. Grote passie voor merken, nieuwe concepten en bovenal: creativiteit. Op creatieve ontdekkingsreis met de Hofspoken. Hofspook original.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.