Verward schrik ik wakker. Ik hoor voetstappen in mijn gang. Er zijn nog mensen in m’n huis. Het is licht buiten. Is het afgelopen? Is er iemand blijven slapen? Flashbacks van die nacht schieten door mijn hoofd. Ik strompel uit bed en loop mijn slaapkamer uit. Vastgeplakt aan de vloer aanschouw ik het resultaat van die nacht. De chaos spreekt voor zich.

Op de avond van 31 oktober 2015 gingen de poorten van ’t (Hof)spookhuis open voor alle zombies, vampieren, weerwolven, gnomen, heksen, enge clowns, klopgeesten en andere duistere griezelfiguren.

Prijsuitreiking

We hadden beloofd een prijs uit te reiken voor de meest originele vertoning. Verrekte lastig. Iedereen zag er zo gruwelijk tof uit! Het is de bewuste avond niet gelukt. We zijn echter niet vies van een beetje mosterd na de maaltijd. Daarom willen we dit moment aangrijpen om alsnog een winnaar aan te wijzen.

De enige echte winnares van de Hofspook Halloween fissa is – tromgeroffel – Sylvana!

Met haar eigen variant van de Gustavo Fring face (voor de Breaking Bad fans onder ons) heeft Sylvana menigeen de stuipen op het lijf gejaagd.

It was – wait for it – legendary!

Gelukkig hebben we foto’s nog. Dat er nog vele feestjes mogen volgen en bedankt voor jullie komst!

 

 

Comments

comments

About Martin Loman

Stilstand is achteruitgang. Stilzitten ook. Ik ben er ook gewoon niet goed in. Het voelt als verloren tijd. Begrijp me niet verkeerd. Ontspanning is goed. Evalueren en overdenken ook. Zolang ze maar bijdragen aan dingen die er écht toe doen. Verder heel zen en zo.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.